Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, şehit ailesini ziyaret etti

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, şehit ailesini ziyaret etti

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Lima ve Jandarma Komutanı Mustafa Ten ile birlikte ,ilçeye bağlı Toparlar Mahallesinde ikamet...

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Lima ve Jandarma Komutanı Mustafa Ten ile birlikte ,ilçeye bağlı Toparlar Mahallesinde ikamet eden, Şehit Hayrullah Demir'in annesi Nilüfer Demir'i ziyaret etti.

Kaymakam Dolu, ziyarette yaptığı açıklamada, Devletin her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduğunu ifade ederek; "Vatanları uğruna canlarını hiçe sayan aziz ve kadim insanlarımız, en değerli varlıklarımızdır. Şehitlerimize Yüce Mevla'dan rahmet, gazilerimize uzun ömürler, sağlık ve sıhhat dolu bir yaşam diliyorum. Bu aileleri ziyaret etmek, dertlerini ve sorunlarını dinlemek bizlerin görevi olduğu kadar, bizleri mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Şehit annesi Nilüfer Demir, Kaymakam Erdinç Dolu ve beraberindekilerin yaptığı ziyarete teşekkür ederek, devletin her zaman yanlarında olduğunu bilmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.