Köydes Meclis Toplantısı Yapıldı

Köydes Meclis Toplantısı Yapıldı

Köylere Hizmet Götürme Birliği 2017 Yılı Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Vali Necati Şentürk başkanlığında yapıldı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği 2017 Yılı Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Vali Necati Şentürk başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Necati Şentürk'ün yanı sıra Birlik Müdürü Osman Demir, İl Genel Meclis Üyeleri ile muhtarlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Necati Şentürk, asfaltlama, içme suları, köylerin altyapısına yönelik faaliyetler gibi hizmetlerin Köylere Hizmet Götürme Birliği üzerinden yürüttüklerini söyledi.

Köylere en güzel hizmetlerin götürülmesi gayretinde olduklarını belirten Vali Necati Şentürk, "Birliğin 2016 mali yılı bütçesi 1 Milyar 574 Bin lira olarak öngörülmüş olup 2016 Yılı giderinin 4 Milyon lira, gelirinin ise 5 Milyon lira olduğu oy birliği ile kabul edilmiştir" dedi.

25 Milyonlira borçlanıldığını anlatan Vali Şentürk, "Bu yıl İl Özel İdaremizce 25 Milyon lira borçlandık. Son yılların en büyük yatırımlarını bu sene yapmış olacağız.

KÖY-DES Projesi kapsamında, köylerimizde bulunan su depolarının içerisine antibakteriyel branda sistemi döşendi.

Böylelikle, kullanım suyunun bakteri ve mikroplardan etkilenmemesi amaçlandı. Brandanın girişine filtre sistemi yerleştirerek içme suyunun kalitesinin arttırılması sağlanmıştır.

Bu vesileyle, ödenekleri tahsis eden hükümetimize ve bu tahsislerin hizmete dönüşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Toplantıda gündem gereği yapılan seçimlerde, Encümen Üyeliklerine İl Genel Meclis Üyelerinden Şuayip Soysal, Gazi Özer ve Servet Avkapan, Köy muhtarlarından Dulkadirli Karaisa Köyü Muhtarı Nihat Aydemir, Sıdıklıküçükboğaz Muhtarı Kelam Ilgar ve Ulupınar Muhtarı Kadir Çetin, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine muhtarlardan İsmail Yılmaz, Nurettin Bent, Bayram Zengin, Nihat Aydemir ve Mustafa Yaşar seçildi.

Toplantı, meclis üyelerinin ve muhtarların taleplerinin dinlenmesi ile sona erdi.

Köydes Meclis Toplantısı Yapıldı

Köydes Meclis Toplantısı Yapıldı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.