Kozaklı Çayiçi Köyü

Kozaklı Çayiçi Köyü

Çayiçi Köyü Haberleri, Kozaklı Çayiçi Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Çayiçi Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Nevşehir Köyleri Arasında Yer Alan Çayiçi Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Kozaklı Çayiçi köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çayiçi köyü son dakika gelişmeleri, Çayiçi köyüne özgü yemekler, Kozaklı Çayiçi köyünün tarihi, Çayiçi köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çayiçi köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çayiçi, Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çayiçi Köyü Resimleri ve Çayiçi köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kozaklı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. iç anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kozaklı Nevşehir Arası Kaç Km? Kozaklı Hava Durumu? Nevşehir Köyleri ve Kozaklı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Nevşehirlı iseniz Nevşehir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Nevşehirlı Ünlüler arasında Kozaklı Çayiçi Köyünde doğan biri var mı? Kozaklı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Köyde Türkmen kültürü görülmektedir.

Karasal iklim görülmektedir.

Yıllara göre köy nüfus verileri
    
2000    2850
1997    2550

Köyün ekonomisi biçerdöver ve nakliye işi başta olmak üzere az da olsa tarıma dayalıdır.

Köyün rakımı 1140 metredir. Nevşehir'e uzaklığı 88, Kozaklı'ya uzaklığı 16 km'dir.

 İlköğretim Okulu, PTT Şubesi veya kanalizasyon şebekesi vardır, taşımalı eğitim yapılmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.