Kozaklı Dörtyol Köyü

Kozaklı Dörtyol Köyü

Dörtyol Köyü Haberleri, Kozaklı Dörtyol Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Dörtyol Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Nevşehir Köyleri Arasında Yer Alan Dörtyol Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Kozaklı Dörtyol köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dörtyol köyü son dakika gelişmeleri, Dörtyol köyüne özgü yemekler, Kozaklı Dörtyol köyünün tarihi, Dörtyol köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dörtyol köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Dörtyol, Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Dörtyol Köyü Resimleri ve Dörtyol köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kozaklı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. iç anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kozaklı Nevşehir Arası Kaç Km? Kozaklı Hava Durumu? Nevşehir Köyleri ve Kozaklı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Nevşehirlı iseniz Nevşehir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Nevşehirlı Ünlüler arasında Kozaklı Dörtyol Köyünde doğan biri var mı? Kozaklı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Dörtyol, Nevşehir ilinin Kozaklı ilçesine bağlı bir köydür.

Nevşehir'e uzaklığı 88, Kozaklı'ya uzaklığı 7 km'dir.

Köyün iklimi, Karasal iklim etki alanı içerisindedir.

Yıllara göre köy nüfus verileri
2007    
2000    220
1997    255

Kanalizasyon şebekesi var, taşımalı eğitim yapılıyor.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.