Kulp Ağaçkorur Köyü

Kulp Ağaçkorur Köyü

Ağaçkorur Köyü Haberleri, Kulp Ağaçkorur Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Ağaçkorur Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Diyarbakır Köyleri Arasında Yer Alan Ağaçkorur Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Kulp Ağaçkorur köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ağaçkorur köyü son dakika gelişmeleri, Ağaçkorur köyüne özgü yemekler,Kulp Ağaçkorur köyünün tarihi, Ağaçkorur köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ağaçkorur köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ağaçkorur , Diyarbakır ilinin Kulp ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ağaçkorur Köyü Resimleri ve Ağaçkorur köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kulp   Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. ege yöresine özgü haber kanalı var mı?Kulp Diyarbakır Arası Kaç Km?Kulp Hava Durumu? Diyarbakır Köyleri ve Kulp Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kocaelili iseniz Diyarbakır Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Diyarbakır Ünlüler arasında Kulp Ağaçkorur Köyünde doğan biri var mı?Kulp Doğumlu Ünlüler Kimler?

AĞAÇKORUR KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE.

Ağaçkorur , Diyarbakır 'nin Kulp ilçesine bağlı bi mahalledir.

Mahallenin gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.Diyarbakır il merkezine 148 km, Kulp ilçesine 20 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede ilköğretim okulu yoktur. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.