Kulp Düzce Köyü

Kulp Düzce Köyü

Düzce Köyü Haberleri, Kulp Düzce Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Düzce Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Diyarbakır Köyleri Arasında Yer Alan Düzce Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Kulp Düzce köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Düzce köyü son dakika gelişmeleri, Düzce köyüne özgü yemekler,Kulp Düzce köyünün tarihi, Düzce köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Düzce köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Düzce , Diyarbakır ilinin Kulp ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Düzce Köyü Resimleri ve Düzce köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kulp   Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. ege yöresine özgü haber kanalı var mı?Kulp Diyarbakır Arası Kaç Km?Kulp Hava Durumu? Diyarbakır Köyleri ve Kulp Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kocaelili iseniz Diyarbakır Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Diyarbakır Ünlüler arasında Kulp Düzce Köyünde doğan biri var mı?Kulp Doğumlu Ünlüler Kimler?

DÜZCE KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE.

Düzce , Diyarbakır 'nin Kulp ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mahallenin gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.Mahallede tarihi tam olarak bilinmemekte olan büyük kayalara oyulmuş mağaralar bulunmaktadır.Her mağaranın içerisinde taştan oyma üç adet yatak bulunmaktadır.Taştan oyulup yapılmıs yataklarda baş kısmı yastık olarak kullanılmak için 4–5 cm yükseklik vardır.Mahallede bu magaralardan 3 adet bulunmaktadır.

Diyarbakır il merkezine 138 km, Kulp ilçesine 16 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede üzüm bagları bulunmakta..Mahallede yasayanlar geçimlerinin bir kısmını üzüm ve armut gibi meyveleredn saglamaktadır.Mahallede, ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi var ancakkanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur.Mahallede Ziraat binası bulunmakta ancak personel görevlendirmesi olmadığı için kullanılmamaktadır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.