Kumlu Gökçeoğlu Köyü

Kumlu Gökçeoğlu Köyü

Gökçeoğlu Köyü haberleri, Kumlu Gökçeoğlu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gökçeoğlu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Hatay Köyleri Arasında yer alan Gökçeoğlu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kumlu Gökçeoğlu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gökçeoğlu köyü son dakika gelişmeleri, Gökçeoğlu köyüne özgü yemekler, Kumlu Gökçeoğlu köyünün tarihi, Gökçeoğlu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gökçeoğlu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gökçeoğlu, Hatay ilinin Kumlu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Gökçeoğlu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gökçeoğlu köyü resimleri ve Gökçeoğlu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kumlu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Gökçeoğlu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Kumlu Hatay Arası Kaç Km? Kumlu Hava Durumu? Kumlu Köyleri ve Hatay Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Hataylı iseniz Hatay Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Hataylı Ünlüler arasında Kumlu Gökçeoğlu Köyünde doğan biri var mı? Kumlu Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gökçeoğlu mahallesi Hatay ilinin Kumlu ilçesine bağlı olan mahalledir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.