Kurşunlu Çaylıca Köyü

Kurşunlu Çaylıca Köyü

Çaylıca köyü haberleri, Kurşunlu Çaylıca köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çaylıca köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan Çaylıca köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kurşunlu  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çaylıca köyü son dakika gelişmeleri, Çaylıca köyüne özgü yemekler, Kurşunlu Çaylıca köyünün tarihi, Çaylıca köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çaylıca köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çaylıca, Çankırı ilinin Kurşunlu ilçesine bağlı bir köydür.Eski adı Yozgat'tır Yozgat hayvanları otlatmak kırda gezdirmek anlamına gelmektedir çaylıca ismini ise cumhuriyetle beraber almıştır köyün içinden bahar aylarında akan çay buna sebep olmuştur. etkin grup olarak fazla bir bilgi yoktur fakat köyde kafkaslardan gelen bir çerkez ailesi bulunmaktadır istiklal savaşına katılan ve 13 yıl savaşan esir kalan çerkez oğlu yadigar asker olmasından dolayı ER soyadını almıştır.Çankırı iline 103 km, Kurşunlu ilçesine 13 km uzaklıktadır.

Çaylıca, Çankırı ilinin Kurşunlu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çaylıca Köyü Resimleri ve Çaylıca köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kurşunlu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kurşunlu Çankırı Arası Kaç Km? Kurşunlu Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Kurşunlu Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Kurşunlu Çaylıca Köyünde doğan biri var mı? Kurşunlu Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.