Kurşunlu Sumucak Köyü

Kurşunlu Sumucak Köyü

Sumucak köyü haberleri, Kurşunlu Sumucak köyü güncel son dakika gelişmeleri, Sumucak köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan Sumucak köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kurşunlu  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sumucak köyü son dakika gelişmeleri, Sumucak köyüne özgü yemekler, Kurşunlu Sumucak köyünün tarihi, Sumucak köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sumucak köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Sumucak, Çankırı ilinin Kurşunlu ilçesine bağlı bir köydür.İsminin asıl kaynağı Su'dur. Zamanla bu isim anlam değişikliğine uğrayarak Suluocak, daha sonra Sulucak ve en son haliyle Sumucak ismini almıştır.Belli dönemlerde Yaren adı altında eğlenceler düzenlenmektedir. Düğünlerde keşkek isimli yemek yapılmaktadır.Çankırı iline 82 km, Kurşunlu ilçesine 7 km uzaklıktadır. Devrez Çayı, bölge ekonomisine önemli katkıda bulunmaktadır. Bölge halkının sulama ihtiyacını karşılamakta, aynı zamanda Devrez Çayı'ndan çıkan balık ile de köyün balık gereksinimi giderilmektedir.

Sumucak, Çankırı ilinin Kurşunlu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sumucak Köyü Resimleri ve Sumucak köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kurşunlu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kurşunlu Çankırı Arası Kaç Km? Kurşunlu Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Kurşunlu Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Kurşunlu Sumucak Köyünde doğan biri var mı? Kurşunlu Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.