Kurşunlu Sünürlü Köyü

Kurşunlu Sünürlü Köyü

Sünürlü köyü haberleri, Kurşunlu Sünürlü köyü güncel son dakika gelişmeleri, Sünürlü köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan Sünürlü köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kurşunlu  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sünürlü köyü son dakika gelişmeleri, Sünürlü köyüne özgü yemekler, Kurşunlu Sünürlü köyünün tarihi, Sünürlü köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sünürlü köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Sünürlü, Çankırı ilinin Kurşunlu ilçesine bağlı bir köydür.Çankırı iline 120 km, Kurşunlu ilçesine 30 km uzaklıktadır. Rakım: 1300m. Orta ilçesine de yakın olan köyün karşısında Dumanlı tepeleri adında büyük tepeler yer almaktadır.Arka taraftan kışla istikametinde büyük ve gösterişli yalçın kayalarla çevrili olan köy kışla mevkiine bağlı bölgesinde balık da yetişen Devrez adında uzun bir ırmağı vardır. Devrez kenarlarında eski yaşam belirtileri olan 40-50 mağara bulunmaktadır. .

Sünürlü, Çankırı ilinin Kurşunlu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sünürlü Köyü Resimleri ve Sünürlü köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kurşunlu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kurşunlu Çankırı Arası Kaç Km? Kurşunlu Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Kurşunlu Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Kurşunlu Sünürlü Köyünde doğan biri var mı? Kurşunlu Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.