Kurtarmak Bizim Kanımızda Var

Kurtarmak Bizim Kanımızda Var

Kızılay, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Kulübün ortaklaşa geliştirdiği “Kurtarmak Bizim Kanımızda Var” projesiyle 1967 adet kan bağışı yapmak için 07.10.2019’da 15 Temmuz Hürriyet ve Şehitler Parkı’nda tören düzenlendi. Törene Futbol Şube Sorumlusu Özer

Kızılay, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Kulübün ortaklaşa geliştirdiği “Kurtarmak Bizim Kanımızda Var” projesiyle 1967 adet kan bağışı yapmak için 07.10.2019’da 15 Temmuz Hürriyet ve Şehitler Parkı’nda tören düzenlendi.
Törene Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar ile Yatırımlar – Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Göktaş’ın yanı sıra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Kızılay Bölge Müdürü Dila Baran, Kızılay Şube Başkanı Oğuz Kara, çok sayıda gönüllü ve taraftarlar katıldı.
Açılış töreninde konuşma yapan Zafer Göktaş, “Kızılay, Büyükşehir Belediyemiz ve Kulübümüzün Yönetim Kurulu ile personelimiz başta olmak üzere 1967 adet kan bağışı yapmak üzere buradayız. Umarım toplanacak kan hastalarımıza şifa olur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise, “Gözbebeğimiz Trabzonspor ve Kızılay ile bugün çok önemli bir kampanyaya imza atıyoruz. Dün biliyorsunuz maçımız vardı, Uğurcan Çakır hayati pozisyonları kurtardı. Bugün de biz buradayız, umarım verdiğimiz ve vereceğimiz kanlar ile çok sayıda hayat kurtulur. 1967’nin bizim için önemini biliyorsunuz. Hep beraber bu sayıyı aşacağımıza inanıyorum. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu Üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kulübün personeli ve çok sayıda vatandaş kan bağışında bulundu.
“Kurtarmak Bizim Kanımızda Var” etkinliği kapsamında 13 Ekim 2019 tarihine kadar 15 Temmuz Hürriyet ve Şehitler Parkı’nda kan bağışına devam edilecek.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.