Kuruluş Osman 39.Bölüm 2.Fragmanı

Kuruluş Osman 39.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü olan 39.Bölümünde neler olacak? Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü olan 39.Bölümünü çarşamba akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Osman Bey'in yokluğunda Dündar Bey ve Savcı Bey'in girişimleri ile Kayı Obası'nda yeni bey seçimi için Toy toplanmasına karar verilir. Kulucahisar Kalesi'ni kaybetmenin acısıyla Geyhatu'ya giderek kendisine tuzak kuranın Yavlak Arslan olduğunu açıklayan Nikola, Targun Hatun'u ise Kayı beylerinin yemeğini zehirlemesi için görevlendirir. Osman Bey, Moğol tehdidine karşı Geyhatu'yla yüzleşmek zorunda kalırken, Ertuğrul Bey'den gelen haber obada bomba etkisi yaratır.

Kayı Obası'nın yeni beyi kim olacak? Ertuğrul Bey'den gelen haber ne? Savcı ve Dündar Beyler, Toy'dan istediğini alabilecek mi? Osman Bey, Bizans-Moğol kıskacından kurtulmak üzere kiminle ittifaka gidecek? Targun Hatun, Nikola'dan aldığı zehirle ne yapacak? Flatyos, Osman Bey'i ele geçirmek için nasıl bir oyun kuracak? Bala Hatun ve Targun Hatun arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacak?

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü olan 39.Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Kuruluş Osman Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kuruluş Osman dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar