Kuyumcu Ailesinin Mutlu Günü

Kuyumcu Ailesinin Mutlu Günü

Ege Ekspres Uluslararası Taşımacılık Şirketinde yönetim kurulu üyesi olan Cemal Kuyumcu ile Okan Üniversitesi Hava Ulaştırma işletmeciliği bölümü mezunu Gülce Apatarkan, Kaya İzmir Thermal& Convention’da düzenlenen düğün töreni ile bir ömür boyu birli

Ege Ekspres Uluslararası Taşımacılık Şirketinde yönetim kurulu üyesi olan Cemal Kuyumcu ile Okan Üniversitesi Hava Ulaştırma işletmeciliği bölümü mezunu Gülce Apatarkan, Kaya İzmir Thermal& Convention’da düzenlenen düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe evet dedi.

Nuri Kuyumcu ve Sibel Dev’in oğulları Cemal Kuyumcu’nun nikah masasındaki şahitliğini İsmet Özcan ve Alican Göçenoğlu üstlenirken Hasan Apatarkan ile Ayşenur Apatarkan’ın kızları Gülce Apatarkan’ın şahitliğini Buse Apatarkan ve İlayda Akış üstlendi. İğne İplik Modaevinin şıklığını yansıtan gelinlik konuklardan tam not alırken Cemal Kuyumcu’nun Vakko imzalı takımı büyük beğeni topladı. Monjardin’in organizasyonunu düzenlediği düğünde sahne alan Barbaros Büyükakkan konuklara eğlence dolu bir gece yaşattı. Gecenin en güzel anları Erssell PV’tarafından ölümsüzleştirildi. Çiçeği burnunda evli çift balayı için rotayı önce Phuket’e ardından Uzakdoğu adalarına çevirdiler.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.