Kuzey Yıldızı İlk Aşk 60.Bölüm Fragmanı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 60.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 60.Bölümünde neler olacak? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 60.Bölümünü cumartesi akşamları SHOW TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Babalarının bir anlık öfkeyle her şeyi kül etmesine göz yummayacaklardır. Ne ki, Kuzey’in yangınını söndürmek, evdekini söndürmek kadar kolay olmayacaktır. Çünki Yıldız’ın ne acısı dinecek gibidir ne de öfkesi. Bebeğinden ayrı kaldığı her an içi daha da kabarmakta, Kuzey’e daha da bilenmektedir.
Ama Kuzey de pes etmeyecektir. Yıldız’ın içindeki yangını söndürmeye, onu iyileştirmeye kararlıdır. Hem biricik aşkı, hem de bebeği için yapamayacağı şey yoktur. Kuzey, sonunda hep birlikte mutlu olmaya yemin etmiştir.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 60.Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölümleriyle cumartesi Akşamı Show Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar