Kuzeyde Offroad Heyecanı Nefesleri Kesti

Kuzeyde Offroad Heyecanı Nefesleri Kesti

Sinop Offroad Kulübü (SİNOFF) tarafından organize edilen 2019 Türkiye Offroad Şampiyonası 5. ayağı 09-10 Kasım tarihlerinde 22 araç ve 44 sporcunun katılımıyla Sinop Akliman’da düzenlendi. Yarışın ilk günü geçen günlerde vefat eden kulüp üyelerinden Yalçı

Sinop Offroad Kulübü (SİNOFF) tarafından organize edilen 2019 Türkiye Offroad Şampiyonası 5. ayağı 09-10 Kasım tarihlerinde 22 araç ve 44 sporcunun katılımıyla Sinop Akliman’da düzenlendi.
Yarışın ilk günü geçen günlerde vefat eden kulüp üyelerinden Yalçın Öztaban anısına düzenlenen orman etabı ile başlarken, ikinci gün Bostancılı Kışla Burnu mevkiinde Atam İzindeyiz adlı seyirci etabı koşuldu. Organizasyonun en büyük destekçilerinden Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan‘ın da 0 numaralı öncü araçta SİNOFF Başkanı Bülent Cevdet Durdu‘nun yanında co-pilot olarak yer aldığı yarış kalabalık bir izleyici kitlesi tarafından heyecanla takip edildi.
İlk gün orman etabında yağışın ağırlaştırdığı zorlu doğa şartları ile mücadele eden ekipler, ikinci gün de seyirci etabında kıyasıya bir mücadele sergileyerek podyumda yer alabilmek için ter döktüler. Yarış sonunda genel klasmanda Jeep Wrangler ile Orhan Sakarya-Engin Başkurt ekibi birinciliğin sahibi olurken aynı zamanda Sınıf 4 birinciliğini de elde ettiler. Yine Jeep Wrangler ile Giuseppe Simose Agazzi-Oytun Albayrak ekibinin genel klasman ikincisi olarak tamamladığı yarışın üçüncüsü ise EVL Garage adına Nissan Navara ile yarışan Kenan Özsoy-Harun Değnek ekibi oldu.

KAHRAMANMARAŞ’TA SONA ERECEK
Sınıf 1’de Suzuki Grand Vitara ile Şehmuz Oğuz-Selman Aymar, Sınıf 2’de Suzuki Samurai ile Nihat Keskin-Yasemin Biber Toker ve Sınıf 3’te de Andoff Offroad Team adına Mitsubishi L200 ile yarışan Ergün Çirkin-Bekir Sami Başkal birincilikleri paylaşan ekipler oldular. 2019 Türkiye Offroad Şampiyonası, Kahramanlar Offroad Spor Kulübü Derneği (KAROFF) tarafından 30 Kasım-01 Aralık tarihlerinde Kahramanmaraş’ta düzenlenecek olan 6. ayak yarışları ile sona erecek.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.