Kuzgun'un 4. Bölüm 2. Tanıtımı Yayınlandı

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un 4. Bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Kartal’ın, Kuzgun’un ağabeyi olduğunu öğrendiğinin anlaşıldığı ve ona candan yaklaştığı tanıtımda, Kuzgun’un tavrının ne olaca

KUZGUN’UN 4. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK ?

‘Kuzgun’un Çarşamba akşamı ekrana gelecek 4. bölümünün konusu şöyle; Kuzgun, yaralı haldeki Rıfat’ı da alır ve olay yerinden hızla uzaklaşırlar. Ancak arkalarında çok önemli bir delil ve bir de görgü tanığı bırakmışlardır. Şeref’in vurulduğu haberi çok kısa bir süre sonra Bora’ya ulaşır. Bu haberi, zoraki getirildiği restoranda Dila da öğrenir ve tavırlarından hiç hoşlanmamış olsada Bora’yı yalnız bırakmaz. KartalKuzgun’un ağabeyi olduğunu öğrenir, yolunu gözler ve yılların özlemiyle mahallede önüne çıkar. Bu anlara Meryem de şahit olur ve Kuzgun’un vereceği tepkiyi, gizlice takip eder. Kumru da Kuzgun’un karşısına çıkar ve tamirhanedeki yangınla ilgisi olup olmadığını sorar. Aldığı cevap Kumru’yu şoke eder. Dila ile Meryem arasında da yıllar sonra büyük bir yüzleşme yaşanacaktır. DilaKuzgun’a doğumgünü sürprizi yapar. Mutlu başlayan, sürprizlerle renklenen, romantizmle örülen, Dila’nın Kuzgun’a aşık olduğunu itiraf etmesiyle rüyaya bürünen günleri, ikisinin de hiç tahmin edemeyecekleri bir şekilde sonlanır. Öte yandan Bora, babasının öldürülmesiyle ilgili her bir ayrıntıyı titizlikle incelemekte ve adım adım iz sürmektedir. Büyük bir savaş kapıdadır ve bu savaşın, intikam planını ilmik ilmik ama sapasağlam ören Kuzgun’u da içine alması kaçınılmazdır.

 

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar TanrıöğenHatice AslanLevent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.  Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan  ‘Kuzgun’, 4. ve yeni bölümüyle 6 Mart Çarşamba akşamı, saat 20.00’de Star’da!

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar