La Liva Beauty Studio’dan Yılbaşı Kampanyası

La Liva Beauty Studio’dan Yılbaşı Kampanyası

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsünün karşısında hizmete veren La Liva Beauty Studio, yılbaşına özel indirim kampanyası sunuyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsünün karşısında hizmete veren La Liva Beauty Studio, yılbaşına özel indirim kampanyası sunuyor.

La Liva Beauty Studio Kurucusu Nazife Selçuk, 31 Aralığa kadar nakit ödemelerde geçerli olmak üzere gerçekleştirdikleri yılbaşı kampanyasıyla kadınların güzelliğine güzellik katacaklarını söyledi.

Kampanya hakkında bilgi veren Nazife Selçuk, “La Liva yılbaşı kampanyasıyla, lazer epilasyonda ve bölgesel incelmede yüzde 50 indirim yapıyoruz. Ayrıca 6 seans Microterapi paketi alana 1 seans klasik cilt bakım ve 1 seans karbon peelingi de hediye ediyoruz. Microblading, Pudralama, Kaş Tasarımı, Mix Kaş Tasarımı, Altın Oran Kaş Tasarımı, Phi Lashes Lifting, Dudak Renklendirme, Eyeliner, Kaş Silme ve Kaş Vitamini uygulamalarında da indirim imkanı sunuyoruz. Yeni yıla güzel girmek isteyen herkesi bekliyoruz” diye konuştu. 

Güzellik Uygulamaları Tek Çatı Altında

La Liva Beauty Studio’da yenilikçi ve teknolojik bir bakış açısıyla hizmet verdiklerine dikkat çeken Nazife Selçuk, şunları söyledi: “İnsanların güzellik adına her şeyi bulabilecekleri bir mekanı İzmir’e kazandırdık. Şu anda diyetisyen ve zayıflama birimi, Body Mac Slim cihazı ile bölgesel incelme, manikür, pedikür, cilt ve saç bakımı, akne leke onarımları, lazer ve buz başlıklı epilasyon, kalıcı makyaj, kaş tasarımı gibi farklı alanlarda hizmetlerimiz var. Alanında kabul gören dünyaca ünlü markaların malzemelerini kullanıyoruz. Güzellik sektöründe en az deneyim kadar malzeme kalitesi de sonucu çok etkiliyor. Sadece İzmir değil, Ege’den çok sayıda müşterimiz La Liva kalitesini yaşamak için bize konuk oluyor. Çevre yolunun hemen yanında olmamız bize ulaşım olarak da önemli bir avantaj sağlıyor. La Liva Beauty Studio Instagram adresimiz üzerinden de müşterilerimiz ve takipçilerimizle sürekli iletişim halindeyiz” (BSHA-Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.