Law and Order: Special Victims Unit 21. Sezon 9. Bölüm Fragmanı İzle

Law and Order: Special Victims Unit 21. Sezon 9. Bölüm Fragmanı İzle

Law and Order: Special Victims Unit 21. Sezon 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Law and Order: Special Victims Unit’in 21. sezon 9. bölümü 21 Kasım 2019 (Perşembe) tarihinde yayınlanacak.

Law and Order: Special Victims Unit dizisinin yeni bölümü olan 21.Sezon 9. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Law and Order: Special Victims Unit , yeni bölümleriyleperşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Law and Order: Special Victims Unit dizisi 21.Sezon 9. Bölüm yeni fragman izle…

Law and Order: Special Victims Unit Genel Hikaye

Televizyon tarihinin en çok izlenen polisiye dizilerinden olan LAw&Order Special Victim Unit ile, New York'da suçluların peşine düşüyor.

Yeraltı dünyasının karanlık suçlarının peşinde koşan özel bir birim. Newyork polis departmanında cinsel suçlar konusunda uzman kişilerden oluşan bir ekip, sıradan insanları hayrete düşürecek vakalarla uğraşıyor.

Her yeni gün, yeni suçlarla baş etmeye çalışan ekip, aynı zamanda özel hayatlarının dengesini de kurmak zorunda.

Law and Order: Special Victims Unit 21. sezon 9. bölüm İzle

Law and Order: Special Victims Unit dizisinin yeni bölümü olan 21. Sezon 9. Bölümünü çarşamba günü NBC kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.