Lice Arıklı Köyü

Lice Arıklı Köyü

Arıklı Köyü Haberleri, Lice Arıklı Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Arıklı Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Diyarbakır Köyleri Arasında Yer Alan Arıklı Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Lice Arıklı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Arıklı köyü son dakika gelişmeleri, Arıklı köyüne özgü yemekler,Lice Arıklı köyünün tarihi, Arıklı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Arıklı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Arıklı , Diyarbakır ilinin Lice ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Arıklı Köyü Resimleri ve Arıklı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Lice   Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. ege yöresine özgü haber kanalı var mı?Lice Diyarbakır Arası Kaç Km?Lice Hava Durumu? Diyarbakır Köyleri ve Lice Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Diyarbakır iseniz Diyarbakır Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Diyarbakır Ünlüler arasında Lice Arıklı Köyünde doğan biri var mı?Lice Doğumlu Ünlüler Kimler?

ARIKLI KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE.

Arıklı , Diyarbakır 'nin Lice ilçesine bağlı bir

Diyarbakır iline 70 km, Lice ilçesinin güneyinde 13 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak harabe halindedir. Mahallenin içme suyu şebekesi 2007 itibarı ile kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur.

 

 

 

.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
1
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.