Lüleburgaz Büyükkarıştıran Beldesi

Lüleburgaz Büyükkarıştıran Beldesi

Lüleburgaz Büyükkarıştıran beldesi güncel son dakika gelişmeleri, belde ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırklareli beldeleri arasında yer alan Büyükkarıştıran beldesinde vefat edenler, beldenin eski adı haberimizde.

Lüleburgaz Büyükkarıştıran beldesi düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Büyükkarıştıran beldesi son dakika gelişmeleri, beldeye özgü yemekler, Lüleburgaz Büyükkarıştıran beldesinin tarihi, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Büyükkarıştıran, Kırklareli'nın Lüleburgaz ilçesine bağlı bir beldedir.

Güneyden ve doğudan Tekirdağ ili Muratlı ve Çorlu ilçeleri ile komşudur. Kuzeybatıdan Karamsul köyü, batıdan ise Çiftlikköy köyü ile komşudur. Kasaba idari yönden Lüleburgaz ilçesine bağlıdır ve ilçeye 20 kilometre uzaklıktadır. Büyükkarıştıran D-100 (E-5) karayolu üzerinde olup Çorlu'ya : 25 km, Tekirdağ'a: 45 km, Kırklareli'ne : 80 km ve İstanbul'a 120 km mesafededir.

Büyükkarıştıran'ın coğrafi yapısı genelde düzlüktür. İklim karakteri bakımından karasal iklim egemen olup, güneybatı rüzgarları hakimdir. Büyükkarıştıran Beldesinde bir İlköğretim okulu ve bir kız teknik ve meslek lisesi bulunmaktadır. Kasaba Büyükkarıştıranspor adında bir spor kulübüne sahiptir.

Büyükkarıştıran , Kırklareli ilinin Lüleburgaz ilçesine bağlı bir beldedir. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu beldenin yakınlarından geçiyorsanız Büyükkarıştıran beldesi Resimleri ve Büyükkarıştıran beldesi videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kırklareli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Kırklareli Hava Durumu? Kırklareli beldeleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırklarelili iseniz  Kırklareli Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırklarelili Ünlüler arasında Lüleburgaz Büyükkarıştıran beldesinde doğan biri var mı? Lüleburgaz Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.