Lüleburgaz Sarıcaali Köyü

Lüleburgaz Sarıcaali Köyü

Sarıcaali Köyü haberleri, Lüleburgaz Sarıcaali köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırklareli köyleri arasında yer alan Sarıcaali köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Lüleburgaz Sarıcaali köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sarıcaali köyü son dakika gelişmeleri, köye özgü yemekler, Lüleburgaz Sarıcaali köyünün tarihi, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Sarıcaali, Kırklareli ilinin Lüleburgaz ilçesine bağlı bir köydür. Kırklareli iline 60, Lüleburgaz ilçesine 10 Km Edirne ye 80 km uzaklıktadır.

Köyün adı önceden bu köyde yaşayan "Saraç Ali" diye birinin isminden kalmıştır. Dilden dile aktarılırken "Sarıcaali" olarak değişmiştir.

Yıllara göre köy nüfus verileri

2011     
2010     628
2009     661
2000     926
1997     819

Sarıcaali, Kırklareli ilinin Lüleburgaz ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sarıcaali Köyü Resimleri ve Sarıcaali köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kırklareli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Kırklareli Hava Durumu? Kırklareli Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırklarelili iseniz  Kırklareli Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırklarelili Ünlüler arasında Lüleburgaz Sarıcaali Köyünde doğan biri var mı? Lüleburgaz Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.