LYS tercihi Nasıl Yapmalıyım?

LYS tercihi Nasıl Yapmalıyım?

Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi ve Çamlıkule Semt Evi'nde rehberlik ve psikolojik danışmanlar eşliğinde düzenlenecek tercih günlerinden tüm Bucalı üniversite adayları yararlanabilecek.

Buca Belediyesi öğrencilere üniversite tercihlerini belirlemede destek olmak amacıyla "Üniversite Tercih Günleri" düzenliyor. Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi ve Çamlıkule Semt Evi'nde rehberlik ve psikolojik danışmanlar eşliğinde düzenlenecek tercih günlerinden tüm Bucalı üniversite adayları yararlanabilecek. 18 Temmuz'da başlayacak olan destek programı 2 Ağustos'a kadar devam edecek.

Buca Belediyesi'nin ailelerin eğitim giderlerine destek olmak amacıyla projelendirip, yılda binin üzerinde öğrenciye ücretsiz ders desteği verdiği Çamlıkule Semt Evi ve Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi'nde "Üniversite tercih Günleri" düzenlenecek. Belediyenin açtığı ücretsiz ders desteği programından yararlanan öğrencilerin yanı sıra Bucalı tüm üniversite adaylarının yararlanabileceği destek programı 18 Temmuz'da başlayacak. "Üniversite Tercih Günleri" programı ile öğrencilerin doğru ve bilinçli tercih yapabilmesi amaçlanıyor. Rehberlik ve psikolojik danışmanlar eşliğinde verilecek olan hizmet 18 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında 13.00-17.00 saatler arasında düzenlenecek.

Üniversite Tercih Günleri, Buca’da Başlıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.