Maden Polatköy Köyü

Maden Polatköy Köyü

Polatköy Köyü haberleri, Maden Polatköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Polatköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Elazığ Köyleri Arasında yer alan Polatköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Maden Polatköy Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Polatköy Köyü son dakika gelişmeleri, Polatköy Köyü ne özgü yemekler, Maden Polatköy Köyü nün tarihi, Polatköy Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Polatköy Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Polatköy Köyü, Elazığ ilinin Maden ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Polatköy Köyü Resimleri ve Polatköy Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Maden Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Maden Elazığ Arası Kaç Km? Maden Hava Durumu? Elazığ Köyleri ve Maden Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Elazığlı iseniz Elazığ Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Elazığlı Ünlüler arasında Maden Polatköy Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Maden Doğumlu Ünlüler Kimler?

Polatköy, Elâzığ ilinin Maden ilçesine bağlı bir köydür.

Tarihçe

Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.

Kültür

Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.

Coğrafya

Elazığ iline 75 km, Maden ilçesine 50 km uzaklıktadır.

İklim

Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.