Malazgirt Bahçe Köyü

Malazgirt Bahçe Köyü

Bahçe Köyü haberleri, Malazgirt Bahçe köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bahçe köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muş Köyleri Arasında yer alan Bahçe köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Malazgirt Bahçe köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bahçe köyü son dakika gelişmeleri, Bahçe köyüne özgü yemekler, Malazgirt Bahçe köyünün tarihi, Bahçe köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bahçe köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bahçe, Muş ilinin Malazgirt ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bahçe köyü resimleri ve Bahçe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Malazgirt Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Malazgirt Muş Arası Kaç Km? Malazgirt Hava Durumu? Malazgirt Köyleri ve Muş Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muşlu iseniz Muş Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muşlu Ünlüler arasında Malazgirt Bahçe Köyünde doğan biri var mı? Malazgirt Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bahçe, Muş ilinin Malazgirt ilçesine bağlı bir köydür.İlçenin kuzeybatısında yer almakta olup ilçeye 43 km. uzaklıktadır. Bu yolun 22 km.si asfalt olup geri kalanı stabilize yoldur. Köy dağlık ve az engebeli bir alandadır. Köye ulaşım hemen hemen her gün köy minibüsleri ile sağlanmaktadır.
Köy yaklaşık 60-70 hane olup nüfus 700 civarındadır.ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Elektrik mevcut olup yerel telefon ağı bulunmamaktadır. GSM şebekelerinden bazıları köyün belirli yerlerinde hizmeti karşılamaktadır. Su, köye yakın belirli dağlardan karşılanmakta olup su ihtiyaçları köyde sıkça bulunan köy çeşmelerinden sağlanmaktadır. Köyde okul ve cami dışında başka idari ve sosyal yapı bulunmamaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.