Mali Müşavirler Ada’da Stres Attı

Mali Müşavirler Ada’da Stres Attı

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, oda yöneticileri, meslek mensupları, stajyerler ve aileleri ile birlikte Giresun Adası’na tur programı düzenledi. Gezi hakkında açıklama yapan Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş “Ordu Mali Müşavi

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, oda yöneticileri, meslek mensupları, stajyerler ve aileleri ile birlikte Giresun Adası’na tur programı düzenledi.
Gezi hakkında açıklama yapan Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş “Ordu Mali Müşavirler Odası olarak Giresun Ada Gezisini, Giresun Kale Gezisiyle birlikte tamamladık. Her ne kadar adına mali tatil denilse de yapamadığımız hepimizin streslendiği bir tatili bitirdik. Yağmurla geçirdiğimiz bir temmuz ayı vardı. Bugün bizlerin şansına güzel bir hava vardı. Önemli olan atalarımızın da söylediği gibi birlik beraberlikte rahmet vardır. Biz bu birlik beraberlik duygusunu, meslektaşlık duygusunu ve arkadaşlık duygusunu geliştirmek istiyoruz. Biz yirmi gün önce 35 meslek mensubu ve ailesi ile birlikte yurt dışındaydık. Eylül ayında 45 meslek mensubu ve ailesi ile birlikte Doğu ve Güneydoğu turu düzenlemiştik. Ağustos ayında stajyerlerimiz ile birlikte Aybastı’da bir etkinlik yapacağız. Amacımız meslektaş örgüsünü, bağını güçlendirmek için bizlerin her zaman yanında olan gerek oda yöneticilerimize, gerek meslektaşlarımıza gerek stajyerlerimize ve ailelerine bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.