Manisa’da Askıda Ekmek Kampanyası

Manisa’da Askıda Ekmek Kampanyası

Manisa’da bir fırıncı başlattığı Askıda Ekmek Kampanyası ile ihtiyaç sahibi insanların yüzünü güldürüyor. Kampanya başladığı günden itibaren askıda olan 800 ekmek ihtiyaç sahiplerine verildi.

Manisa’da bir fırıncı başlattığı Askıda Ekmek Kampanyası ile ihtiyaç sahibi insanların yüzünü güldürüyor. Kampanya başladığı günden itibaren askıda olan 800 ekmek ihtiyaç sahiplerine verildi. Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Nurlupınar Mahallesi’nde fırın işleten Osman Göres, “İhtiyacı olana askıda ekmek bulunur” sloganıyla Askıda Ekmek Kampanyası başlattı. Kampanya ile fırına gelen vatandaşlar hem ekmek alıyor, hem de askıya ekmek bırakıyor. Böylece ihtiyaç sahibi insanlar gelip askıdaki ekmekten alabiliyor.

800’DEN FAZLA EKMEK İHTİYAÇ SAHİBİNE VERİLDİ

Böyle bir kampanya düşündüklerini ifade eden fırın sahibi Osman Göres, “Böyle bir ortamda zor durumda olan insanların olabileceğini düşündük. Muhtarımızda böyle bir şey düşünüyordu. Böylece kampanyamızı başlattık. İlk etapta 200 ekmek kendim bıraktım. Sağ olsun vatandaşlarımızda katkı sağlamaya başladı. Günlük ortalama 20-30 aileye ekmek veriyoruz. Kampanyamız devam edecek. Allah’ın izniyle bu zor günleri birlikte atlatacağız” dedi. Nurlupınar Mahalle Muhtarı Mehmet Akşit ise, kampanya sayesinde askıdaki 800’den fazla ekmeğin ihtiyaç sahiplerine verildiğini belirterek, “Vatandaş 5 TL veriyor 2 ekmek alıyor 2 ekmeği de askıya yaz diyor. Fırın sahibimiz söylüyor bu kadar ekmek olduğunu, bizde ihtiyaç sahiplerini yönlendiriyoruz” dedi.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.