Marangoz atölyesi belediye bütçesine katkı sağlıyor

Marangoz atölyesi belediye bütçesine katkı sağlıyor

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki Marangoz Atölyesi 4 personeli ile hem belediyenin ihtiyaçlarını karşılıyor...

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki Marangoz Atölyesi 4 personeli ile hem belediyenin ihtiyaçlarını karşılıyor hem de sipariş alıyor.

Belediye hizmetlerinde dışa bağımlılığı ortadan kaldırabilmek için kurulan Marangoz Atölyesinde eskiyen ve kullanılamaz hale gelen malzemelerin, dışarda yapılan tamir ve tadilatının dışında banklar, kamelyalar, kanepeler, piknik masaları, köpek evleri, kedi evleri, çalışma masaları, evrak dolapları ihtiyaçlar doğrultusunda yapılıyor.

Şehir genelindeki yeşil alanların ve dış mahallelerin bütün bank ihtiyaçlarını karşılayan marangoz atölyesi, belediye çalışanlarının da ihtiyaçlarını büyük ölçüde yapıyor. Ofiste çalışan memurların çalışma masaları ve evrak dolaplarını yaparak belediye bütçesine büyük katkı sağlıyor.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus'ta her gün farklılık oluşturduklarını belirterek, "Kent merkezinde ve kırsal mahallelerde ihtiyaçlar doğrultusunda hareket ediyoruz. Bütün yaptığımız yeniliklerde her zaman Tarsus'un güzelliğine yakışır bir şekilde ilerleyerek iyi ve faydalı işler yapmaya çalıştık. Belediye tesisleri içerisindeki Marangoz Atölyemizdeki çalışanlarımız kendi araçlarımız ve gereçlerimizle banklar, kanepeler, kamelyalar, piknik masaları, köpek ve kedi evleri, çalışma masaları, evrak dolapları yaparak bu şekilde dışardan gelen istekleri ve kendi isteklerimizi büyük ölçüde karşılıyoruz" dedi.

Okullar, hastaneler cezaevinden dahi sipariş aldıklarını söyleyen Başkan Can, "Belediye Marangoz Atölyesinde kendimiz imal ediyoruz. Bütün malzemeleri kendimiz çıkarıyoruz" diye konuştu.

Marangoz atölyesi belediye bütçesine katkı sağlıyor

Marangoz atölyesi belediye bütçesine katkı sağlıyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.