Maria ile Mustafa 8.Bölüm Fragmanı

Maria ile Mustafa 8.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümü olan 8.Bölümünde neler olacak? Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümü olan 8.Bölümünü pazar akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

"Bebeğimi kaybediyorum..."

Maria'nın, Melek'in babasının Candemirlerden olmadığını öğrenmesi, Gonca'nın büyük bir plan yapmasına neden olur. Ancak yaptığı plan hiç beklemediği şekilde sonuçlanıp, Maria ile Mustafa'nın ebedi ayrılığına mı dönüşecektir? Haşmet ve Galip, Candemir Ailesi'nden intikam almak için büyük bir hamle yapar. Kudret'in buna verdiği cevap, iki aile arasındaki düşmanlığı daha da büyütecektir. Zeyno, Rüzgar ve Nisan'ın gittiği partide gelişen olaylar ise içinden çıkılmaz bir hal alırken, Nadire ve Nihat'ın bu olaya dahil olması, olayların seyrini bambaşka bir noktaya taşır.

Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümü olan 8.Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Maria ile Mustafa Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Maria ile Mustafa dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar