Marmaris Adaköy Köyü

Marmaris Adaköy Köyü

Adaköy Köyü haberleri, Marmaris Adaköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Adaköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muğla Köyleri Arasında yer alan Adaköy Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Marmaris Adaköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Adaköy köyü son dakika gelişmeleri, Adaköy köyüne özgü yemekler, Marmaris Adaköy köyünün tarihi, Adaköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Adaköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Adaköy, Muğla ilinin Marmaris ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Adaköy Köyü Resimleri ve adaköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Marmaris Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Marmaris Muğla Arası Kaç Km? Marmaris Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Marmaris Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Marmaris Adaköy Köyünde doğan biri var mı? Marmaris Doğumlu Ünlüler Kimler?

ADAKÖY KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Adaköy, Muğla ilinin Marmaris ilçesine bağlı bir köydür. Köy halkı aslen Bulgaristan'dan göç ile gelmiştir.

Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. ve en büyük ekonomi olarak yalancıbogazdaki yatlimanı yat marin,adaağzı oteli magıclıfe oteli gunnucek dinlenme tesisleri ve piknik alanı adada var olan Marmaris liman işletmelerine ait olan tesisler,e dayanmaktadır.

Adaköy'ünde ilköğretim ve ortaöğretim okulları yoktur. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur. Sağlık ocağı yoktur. Mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.