Marmaris Yeşil Rekabete Hazır

Marmaris Yeşil Rekabete Hazır

2019 FIA Dünya Ralli Şampiyonası’nın 11. ayağı Türkiye Rallisi, 12-15 Eylül tarihleri arasında Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Marmaris merkezli olarak Muğla çevresinde düzenleniyor. Bu yıl ‘ülkemizin ev sahipliği yapacağı en büy

2019 FIA Dünya Ralli Şampiyonası’nın 11. ayağı Türkiye Rallisi, 12-15 Eylül tarihleri arasında Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Marmaris merkezli olarak Muğla çevresinde düzenleniyor. Bu yıl ‘ülkemizin ev sahipliği yapacağı en büyük spor organizasyonu’ özelliğine sahip etkinlik, izleyenlere 4 gün boyunca dünyaca ünlü pilotları izleyip, yeşil ve mavinin buluştuğu bölgede heyecan dolu anlar yaşatacak.

Geçtiğimiz yıl ÇEVKO Vakfı işbirliğiyle büyük çevresel yararlara imza atan TOSFED yetkilileri, seyir ve servis noktalarına yerleştirilen yaklaşık 85 adet geri dönüşüm kumbarası, pet toplama kafesi, özel atık kumbaraları ve iç mekân geri dönüşüm kutuları sayesinde 22,5 ton ambalaj atığının geri dönüşümüyle ölçülebilir çevresel yararlar elde etmişti. Bu çalışmaların ardından, Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu (FIA) Çevre ve Sürdürülebilirlik Komisyonu raporuna göre, organizasyon şampiyonaya dahil olduğu ilk senede “Çevre İçin Eylem” programı kapsamında 3 üzerinden 2 yıldız almıştı.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.