Masumlar Apartmanı 1.Bölüm Fragmanı

Masumlar Apartmanı 1.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünde neler olacak? Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünü salı akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Masumlar Apartmanı yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi 1. Bölüm yeni fragman izle…

‘Masumlar Apartmanı’ 15 Eylül Salı günü TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanarak güçlü bir oyuncu kadrosuyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin ilk tanıtımı da yayınlandı.

Masumlar Apartmanı çok soru sorduracak!
 
Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola)  ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk, kazanacak mı?
 
Masumlar Apartmanı, yaşam, aşk ve aileyle ilgili herkesin sadece kendine sorabildiği sorularla 15 Eylül Salı günü TRT 1’de başlayacak.

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar