Masumlar Apartmanı 25.Bölüm Fragmanı

Masumlar Apartmanı 25.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 25.Bölümünde neler olacak? Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 25.Bölümünü salı akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Han’ın çöp dairenin kapısını açışını korkuyla izleyen Safiye ve Gülben’i, büyük bir sürpriz beklemektedir. Gördükleri karşısında ikisinin de dünyasını yıkılır. Safiye büyük bir krize girer.  Han’ın sakinleştirme çabaları ise sonuçsuz kalır. İnci kafasında Han’a dair büyük sorularla eve döner, ancak ortalığı birbirine girmiş halde bulur. İsyan bayrağını çeken Neriman en çılgın maceralara hazırdır. Teras katında gizlice arkadaşlarını ağırlamak ister. Ancak gecenin bir vakti terasa çıkan dörtlüyü büyük bir tehlike beklemektedir. İnci’nin tavırlarından şüphelenen Han ise gözünü karartır ve hayatını kökten değiştirecek bir adım atar.

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 25.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar