Masumlar Apartmanı 31.Bölüm Fragmanı

Masumlar Apartmanı 31.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 31.Bölümünde neler olacak? Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 31.Bölümünü salı akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Esra’nın başına gelenlerin ardından apartmandaki herkes farklı birinden şüphelenir. Esra, bunu kendisine yapanın Han olduğuna emindir ve bunu kanıtlanmak için elinden geleni yapar. Safiye’nin aklındaki isim ise bir başkasıdır. Esat’ın yokluğuyla iyice endişeye kapılan Gülben’in odağı ise hiç beklenmedik birine kayar. Neriman, kendini tamamen kapatmışken Ege’nin yaptığı bir hamle işin seyrini değiştirir.  Bu sırada başka bir radyoyla görüşmeye giden İnci, bu yeni işin Han üzerindeki etkisinden habersizdir.  Han ise, her şeyin kontrolü dışında gelişmesinin sıkıntısı içindeyken ailesi için yeni bir tehditle karşı karşıya gelir.

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 31.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar