Masumlar Apartmanı 4.Bölüm Fragmanı

Masumlar Apartmanı 4.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 4.Bölümünde neler olacak? Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 4.Bölümünü salı akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

İnci’yi odada kardeşiyle uyurken gören Safiye deliye döner ve onu cezalandırmak için hemen harekete geçer. İnci’nin dedesiyle ilişkisi büyük yara alır. Aşkı ve dedesi arasında kalan İnci’yi zor bir karar beklemektedir. Öte yandan İnci’nin evlerine girmesini hazmedemeyen Safiye, temizlik işini tehlikeli bir boyuta vardırır. Uygar’ın yapacağı son hamle ise İnci’yi daha da zor durumda bırakacaktır.

Birbirinden başarılı oyuncu kadrosunun performansı ve güçlü senaryosu ile çok konuşulan dizinin başrollerini Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar Paylaşıyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü olan 4.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar