Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. Bölüm Fragmanı İzle

Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. Bölümünü salı akşamı kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünü salı akşamı saat 20:00 de Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Melike'nin, Mehmed'i kazanabilmek için verdiği mücadele, Mehmed'in sırrını ortaya çıkarıyor!

Sultan Mehmed’in hamlesi ile Haçlı birliğinin sağlanamaması Bizans Sarayı’nı karıştırmıştır. Yaşanan olaylar sonrasında Konstantinos’un emriyle kapıları kapatılan şehirde bulunan bütün Türkler, Bizans askerleri tarafından sorguya çekilmektedirler.

Sultan Mehmed ve Delibaş’ın yakalanması an meselesidir, şehirde kapana kısılmışlardır adeta. Öte yandan Edirne’de Melike’nin kıskançlığına yenilerek yaptığı hamle; Sultan Mehmed’in herkesten gizlediği sırrını öğrenmesine sebep olur. Melike’nin öğrendikleri Çandarlı Halil Paşa’yı da harekete geçirecektir. Sultan Mehmed’in etrafındaki çember, hem Edirne’de, hem Konstantiniyye’de giderek daralmaktadır.

Sultan Mehmed’in hamlesi ile Haçlı Birliği'nin sağlanamaması Bizans Sarayı’nı karıştırıyor; Bizans İmparatoru Konstantinos bunun sorumlularını bulmak için harekete geçiyor!

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar