Mehterler Köyü 2019 Ramazan Bayramı Kutlaması

Mehterler Köyü 2019 Ramazan Bayramı Kutlaması

Karabük Mehterler Köyü Haberleri,Karabük Mehterler Köyü düğünleri,Karabük Mehterler Köyü fotoğrafları,Karabük Mehterler Köyü foto galeri,Karabük Mehterler Köyü vefat edenler,Karabük Mehterler Köyü resmi kurumları,

Karabük Mehterler Köyünde 02 Haziran 2019 Pazar günü Durmuş ÖZCAN ailesinin iftarı ile başlayan serüven 03 Haziran 2019 Pazartesi (AREFE) günü ÖZTÜRK ailesinin iftarı ile devam etmiş olup, akabinde ziyrat yapılmıştır.

Bayram sabahı namaza gelenlerin bayramlaşma töreni ardından Sosyal Hizmet merkezi bahçesindeki kamelyalarda misafirlere ve köylülerimize kahvaltı ikramının ardından evlere dağılıp ailelerimizle bayramlaşmanın ardından komşularla bayramlaşmak için toplanma merkezi olan Rıfat ÖZCAN abinin evinindeki bayramlaşma ardından ÖZTÜRK ailesinin harmanında bayramlaşmaya devam edilmiştir. Öztürk ailesinin bayramlaşmasının ardından mahallemizdeki diğer ailelerle de ev ev gezilerek bayramlaşmaya devam edilerek GÖKMEN mahallesinde bayramlaşma sona ermiştir.

Öğle namazı sonrası Sosyal Hizmet merkezi bahçesinde toplanılarak Engin KARADOĞAN'ın sazı sözü eşliğinde çocuklar ve gençlerin yarışmaları ile bayram kutlamaları son ermiştir.

durmus-ozcan-iftarindan.jpgozturk-ailesi-ftarindan.jpgziyrat.JPGbayramlasmadan.jpg

 

Karabük Mehterler Köyü Editörü
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.