Melikgazi Hisarcık Köyü

Melikgazi Hisarcık Köyü

Hisarcık köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Hisarcık köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Hisarcık köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Melikgazi Hisarcık köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hisarcık köyü son dakika gelişmeleri, Hisarcık köyüne özgü yemekler, Melikgazi Hisarcık köyünün tarihi, Hisarcık köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hisarcık köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hisarcık, Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı bir mahalledir. Yazları serin, kışları çetin ve soguktur. Erciyes ile Kayseri arasındaki sınırı oluşturur. Eski adı "Asarcık" olup bu ismi kasabanın yukarısındaki Asar Kalesi'nden aldığı söylenir.

Hisarcık, Kayseri ilinin Melikgaziilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Hisarcık Köyü Resimleri ve Hisarcık köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Melikgazi Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Melikgazi Kayseri Arası Kaç Km? İncesu Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Melikgazi Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında MelikgaziHisarcık Köyünde doğan biri var mı? Melikgazi Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.