Melikgazi Kıranardı Köyü

Melikgazi Kıranardı Köyü

Kıranardı köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Kıranardı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Kıranardı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Melikgazi Kıranardı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kıranardı köyü son dakika gelişmeleri, Kıranardı köyüne özgü yemekler, Melikgazi Kıranardı köyünün tarihi, Kıranardı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kıranardı köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kıranardı veya eski adıyla Cumhuriyet, Kayseri ilinin Melikgazi ilçesine bağlı bir mahalledir.

Kıranardı , Kayseri ilinin Melikgaziilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kıranardı  Köyü Resimleri ve Kıranardı  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Melikgazi Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Melikgazi Kayseri Arası Kaç Km? İncesu Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Melikgazi Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında MelikgaziKıranardı  Köyünde doğan biri var mı? Melikgazi Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.