Memur-sen Yeni İzmir Temsilcisi Gençer Yılmaz Oldu

Memur-sen Yeni İzmir Temsilcisi Gençer Yılmaz Oldu

Sağlık-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Gençer Yılmaz, Memur– Sen İzmir Temsilcisi olarak seçildi. Gerçekleştirilen Genel Kurula delegasyondaki tüm işkollarının desteğini alarak katılan Sağlık-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Gençer...

Memur-Sen Yeni İzmir Temsilcisi Gençer Yılmaz Oldu

Sağlık-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Gençer Yılmaz, Memur– Sen İzmir Temsilcisi olarak seçildi.

Gerçekleştirilen Genel Kurula delegasyondaki tüm işkollarının desteğini alarak katılan Sağlık-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Gençer Yılmaz, 38 delegenin oyu ile Memur- Sen İzmir İl Temsilcisi olmaya hak kazandı.

Genel Kurul sonrası oy kullanan işkolları şube başkanlarına seslenen Yılmaz, üstlendiği görevin sorumlulukları olduğunu ve bu ağırlığın farkında olduğunu dile getirdi.

“Memur-Sen ülkemizin en büyük emek hareketidir.”

Yeni Gençer Yılmaz, “İzmir Memur- Sen teşkilatının omuzlarımıza yüklediği yükün farkındayız. Yeni dönemde almış olduğumuz bayrağı daha yukarılara taşımak için çok çalışacağız. Teşkilatın şahsıma gösterdiği teveccüh için teşekkür ediyorum. Demokrasiyi en küçük birimlerine kadar sindirmiş olan Memur-Sen Konfederasyonumuz şölen havasında bir seçim gerçekleştirmiştir. Memur- Sen ülkemizin en büyük emek hareketidir. Bizler de bu emek hareketini geldiği noktadan daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız. Bu vesile ile başta desteğini esirgemeyen ve her daim birlikte olduğumuz Sağlık-Sen 2 Nolu Şube Başkanımız Ekrem Özdemir ve yönetim kuruluna, ayrıca İzmir’de bulunan bütün Memur-Sen Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu üyelerine ve delegelerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi. (BSHA-Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.