“Memurlar Da Bayram İkramiyesi Almalı”

“Memurlar Da Bayram İkramiyesi Almalı”

Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, memurların da bayram ikramiyesi almaları gerektiğini açıkladı. Bir tv kanalına konuk olan Kahveci, “Masada memurun lehine olan her şeye biz varız. Yetkili konfederasyonun bu noktada atacağı her adımda biz

Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, memurların da bayram ikramiyesi almaları gerektiğini açıkladı. Bir tv kanalına konuk olan Kahveci, “Masada memurun lehine olan her şeye biz varız. Yetkili konfederasyonun bu noktada atacağı her adımda biz yanlarındayız. Ama memuru satacak, masada bırakacak hiçbir şeye biz müsaade etmeyiz. Gizli pazarlıkları deşifre eder, kamuoyunu bilgilendiririz. Bizim yerimiz memurun yanıdır. Biz rüştümüzü ispat etmiş bir konfederasyonuz. Demokratik haklarımızı her zaman kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bugüne kadar onlarca eylem ve etkinlik yaptık ama bir kişinin burnu kanamamıştır” diye konuştu.
Yetkili konfederasyonun dayanışma aidatı ısrarının anayasaya aykırı olduğunu belirten Kahveci, “Biz kamu çalışanlarının dertlerini çözelim diye uğraşırken bunlar farklı işlerin peşindeler. Masada yaptıklarını kimse görmesin, duymasın diye bizi masada istemiyorlar ama biz o masada olacağız. Hayırlı bir toplu sözleşme süreci temenni ediyoruz. Kamu çalışanlarının hakları için mücadelemizi sürdüreceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. (BSHA-Güncel Servis)


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.