Menajerimi Ara 11.Bölüm Fragmanı

Menajerimi Ara 11.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 11.Bölümünde neler olacak? Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 11.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz.

Kıraç, gerçekleri açıklayıp Dicle’nin aklanmasını sağlar ancak Beren’le ilgili verdiği karar ajanstaki bütün dengeleri değiştirir. Ajanstan bir haberin daha sızmasıyla içerideki muhbir bir kez daha gerilimlere yol açar. Feris işiyle ilgili sürpriz bir krizin içine düşerken, Kıraç ise oyuncusu Buse’yi ‘Peri Masalım’ kadrosuna sokabilmek için her yolu dener. Çınar’la dışarı çıkacağı için heyecanla bekleyen Jülide bir sürprizle karşılaşır.

Beren’in yalanından sonra aralarında soğuk rüzgarlar esen Barış ve Dicle her şeyi tatlıya bağlamışken, Emir’in yaptığı hamle Barış’ın duygularının karışmasına neden olur. Dicle’nin büyük sırrını bilen gizemli bir kişi yapacağı hamle ile Dicle’yi çok zor bir durumda bırakır.

Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 11.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Menajerimi Ara Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Menajerimi Ara dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar