Menajerimi Ara 22.Bölüm Fragmanı

Menajerimi Ara 22.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 22.Bölümünde neler olacak? Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 22.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz.

Serkan’ın genç menajerlik sonucunu açıklaması herkesi şaşırtırken EGO Ajans’ta dengelerin değişmesine sebep olur. Kıraç ve Mayda, Beren’i bulmak için bir araya gelirken, Serkan ve Feris de temsil ettikleri oyuncu ve yönetmen ile ilgili çıkan krizi çözmek için karşı karşıya gelirler. Çınar’ın oyuncusu film projesi için tanıdığı genç ve hevesli bir oyuncu adayını önerir. Genç oyuncu adayının beklenilenden daha farklı biri çıkması ise işleri karıştırırken Çınar ve Dicle bu sorunu çözmek için birlikte hareket eder. Kıraç ise Serkan’la ilgili araştırmalar yapmaya başlar. Barış’ın sette yaşadığı beklenmedik bir olay herkesi telaşlandırır. Serkan’ın Feris’e yaptığı sürpriz teklif kafaları karıştırırken Dicle ve Barış nihayet baş başa kalırlar.

Ancak gizemli birinin Barış ve Dicle ilgili atacağı adım ilişkilerini tehlikeye sokacaktır.

Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 22.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Menajerimi Ara Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Menajerimi Ara dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar