Menajerimi Ara 28.Bölüm Fragmanı

Menajerimi Ara 28.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 28.Bölümünde neler olacak? Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 28.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz.

Dicle’yle çıkan haberlerin ardından Barış'ın yapacağı hamleler herkes için işleri daha çok zorlaştırır. Feris’in hamileliğini öğrenen Serkan, bunun üzerine ona yaklaşmanın yollarını arar. Barış’ın annesi Ayla’nın gelişi ise Dicle ve Barış’ı etkiler. Çınar ve Feris, yeni işleri için gizli planlar yaparken sürpriz bir isme yakalanırlar. Bu durum, Feris’in kendisiyle ilgili bir gerçeği itiraf etmesine neden olur. Dicle’nin, Ömer’le yapacağı sürpriz görüşme hiç beklenmedik olayların yaşanmasına sebep olur. Kıraç, bir oyuncusunun tiyatro provasında yaşadığı krizi çözmeye çalışırken, ajansın gündemindeki tazminat meselesi herkesi karşı karşıya getirir. Bu duruma sebep olan kişiyle ilgili yapacakları hamle ise merak konusu olur.

Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 28.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Menajerimi Ara Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Menajerimi Ara dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar