Menajerimi Ara 32.Bölüm Fragmanı

Menajerimi Ara 32.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 32.Bölümünde neler olacak? Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 32.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz.

Kıraç’ın hastanede olduğu haberini alan Dicle, soluğu babasının yanında alırken Kıraç’ın ajansta olmayışı işleri karıştırır. Dicle ve Gülin, Kıraç’ın yokluğunda Aydan Şener’in oynayacağı filmde çıkan büyük krizle mücadele eder. Serdar Ortaç, büyük bir ilham krizine girerken, Çınar'ın ona yardımcı olmak için önerdiği yöntem ikisini şaşırtıcı bir yolculuğa çıkarır. Feris, Dicle ve Kıraç için Ceyda’yı karşısına alır. Bütün bunlar olurken Serkan, Feris için özel bir sürpriz hazırlar. Öte yandan Barış, babasıyla ilgili hiç beklemediği bilgiler öğrenir. Ceyda’nın yapacağı hamleler işlerin daha da karışmasına sebep olurken, Kıraç hiç beklemediği bir teklifle karşı karşıya kalır.

Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 32.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Menajerimi Ara Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Menajerimi Ara dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar