Menajerimi Ara 36.Bölüm Fragmanı

Menajerimi Ara 36.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 36.Bölümünde neler olacak? Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 36.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz.

Serkan’ın evlilik teklifiyle ayakları yerden kesilen Feris, Serkan’ın boşanamadığı gerçeğiyle yüzleşmesinin ardından Amerika’dan 6 aylığına gelen teklifi kabul eder ve yerini Dicle’ye bırakır. Feris’in gidişiyle Dicle için yepyeni bir dönem başlar. Beklenmedik bir hamleyle ajansın başına geçen Ceyda, tüm menajerlere kök söktüreceğinin sinyallerini ilk andan itibaren verir. Yeni hayatının ilk günü beklediğinin tersine aksiliklerle dolu geçen Dicle ile yer alacağı projedeki partnerini istemeyen Barış’ın arasında gerginlik çıkar. Çınar’ın, Arzu’yu deneme çekimine hazırlamak için söylediği sözler hem onun hem de Arzu’nun başını belaya sokarken Kıraç’ın, oyuncusu Devin Özgün Çınar’la çıktığı yemekte yaşadıkları ona büyük bir şok yaşatır. Peride ise yüksek bütçeli reklam kampanyasını kaçırmamak adına yıllar önce çalıştığı çocuk oyuncuyu yıllar sonra yeniden bulmak için yollara düşer.

Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 36.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Menajerimi Ara Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Menajerimi Ara dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar