Menderes Bulgurca Köyü

Menderes Bulgurca Köyü

Bulgurca köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Bulgurca köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, İzmir köyleri arasında yer alan Bulgurca köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Menderes Bulgurca köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bulgurca köyü son dakika gelişmeleri, Bulgurca köyüne özgü yemekler, Menderes Bulgurca köyünün tarihi, Bulgurca köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bulgurca köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bulgurca, İzmir ilinin Menderes ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bulgurca Köyü Resimleri ve Bulgurca köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bulgurca, İzmir'in Menderes ilçesine bağlı bir mahalle. 1997 yılı sonunda Tahtalı Barajı inşaatı nedeniyle boşaltıldı ve orijinal yerinden yaklaşık 5 km ötedeki Pancar Ovası'na taşındı. Arkeolojik kazı alanı olan Bakla Tepe de Bulgurca sınırları içerisindeydi.

  • Haris Alexiou: Yunan şarkıcı Alexiou'nun ailesi 1924 yılında Bulgurca köyünden Yunanistan'a göç etmiştir.
  • İbrahim Sirkeci: 1972'de Bulgurca'da doğdu. 1984'te Bulgurca İlkokulu'nu, 1987'de ise Bulgurca Ortaokulu'nu bitirdi. Öğrenimini Buca Lisesi'nde ve daha sonra Bilkent Üniversitesi'nde sürdürdü. Şu anda Londra'da bir üniversitede profesör olarak görev yapmaktadır.
  • Menderes Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Menderes İzmir Arası Kaç Km? Menderes Hava Durumu? İzmir Köyleri ve Menderes Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

    İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve İzmirli iseniz İzmir Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. İzmirli Ünlüler arasında Menderes Bulgurca Köyünde doğan biri var mı? Menderes Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.