Meram İkipınar Köyü

Meram İkipınar Köyü

İkipınar, İkipınar köyü haberleri, Meram İkipınar köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Konya köyleri arasında yer alan İkipınar köyü düğünleri, köyde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Meram İkipınar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, İkipınar köyü son dakika gelişmeleri, köye özgü yemekler, İkipınar köyünün tarihi, İkipınar köyü haberleri,  tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Konya ilinin Meram ilçesine bağlı bir mahalledir.İkipınar; idari bölüm olarak daha önceleri köy iken, 2012 yılındaki yasa değişikliğinden sonra mahalle olmuştur.

İkipınar, Konya ilinin Meram ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız İkipınar Köyü Resimleri ve İkipınar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Meram Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Meram Konya Arası Kaç Km? Meram Hava Durumu? Konya Köyleri ve Meram Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Konyalı iseniz Konya Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Konyalı Ünlüler arasında Meram İkipınar Köyünde doğan biri var mı? Meram Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.