Merkez Alancık Köyü

Merkez Alancık Köyü

Alancık Köyü haberleri, Merkez Alancık cuma köyü güncel son dakika gelişmeleri, Alancık köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Alancık Köyünde vefat edenler.

Merkez Alancık  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Alancık köyü son dakika gelişmeleri, Alancık köyüne özgü yemekler, Merkez Alancık  köyünün tarihi, Alancık köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Alancık köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Alancık, Zonguldak ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür. Köyün halk arasında kullanılan eski adı Gaca'dır. Araştırmacı Güngör Şenkal'a göre Gaca veya Gacal, Romani ("Çingene") dilinde "yabancı" anlamına gelir ve özellikle Rumeli Romlarının Türklere ve Türkleşmiş Romlara verdiği bir isimdir. Zonguldak merkezine 18 km uzaklıktadır.

 

Alancık , Kayseri ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Alancık  Köyü Resimleri ve Alancık  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Merkez Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Merkez Kayseri Arası Kaç Km? Merkez Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Merkez Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Merkez Alancık  Köyünde doğan biri var mı? Merkez Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.