Merkez Karaduraklı Köyü

Merkez Karaduraklı Köyü

Karaduraklı köyü haberleri, Merkez Karaduraklı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Karaduraklı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırşehir köyleri arasında yer alan Karaduraklı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde

Merkez Karaduraklı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karaduraklı köyü son dakika gelişmeleri, Karaduraklı köyüne özgü yemekler, Merkez Karaduraklı köyünün tarihi, Karaduraklı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karaduraklı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Karaduraklı, Kırşehir ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karaduraklı Köyü Resimleri ve Karaduraklı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Merkez Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Merkez Kırşehir Arası Kaç Km? Merkez Hava Durumu? Kırşehir Köyleri ve Merkez  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırşehirli iseniz Kırşehir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırşehirli Ünlüler arasında Merkez Karaduraklı Köyünde doğan biri var mı? Merkez Doğumlu Ünlüler Kimler?

Karaduraklı, Kırşehir'in Merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Karadurakli köyü kadar güzel köy yok gelin ve kendiniz görün !

köyün en önemli ve değerli yemeği bulgur pilavı ve çoban salatasıdır.

Karadurakli koyu Kirsehir merkeze 40 km Kizilirmak 2 km uzaklik

Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.

Köyün ekonomisi tarimciliga dayanir Kizilirmak 2 km uzakliktadir, ama koyde genc nüfusun olmamasi nedeniyle artik topraklar islenmez hala gelmistir.Devlet su isleri(DSI) koye cok akillica bir yatirim yaparak sulama kanalini getirmistir ama genc nüfusun koyden gocmesi nedeniyle su anda sulama kanallari kullanilamaz durumdadir.

Karadurakli koyu olarak yatirim yapmak isteyen hemserilerimizi koye yatirim yapmayi bekliyoruz.

Köyde,ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamaz haldedir taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün ptt şubesi,saglik ocagi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum