Merkez Kartalkaya Köyü

Merkez Kartalkaya Köyü

Kartalkaya köyü haberleri, Merkez Kartalkaya köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kartalkaya köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırşehir köyleri arasında yer alan Kartalkaya köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde

Merkez Kartalkaya köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kartalkaya köyü son dakika gelişmeleri, Kartalkaya köyüne özgü yemekler, Merkez Kartalkaya köyünün tarihi, Kartalkaya köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kartalkaya köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kartalkaya, Kırşehir ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kartalkaya Köyü Resimleri ve Kartalkaya köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Merkez Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Merkez Kırşehir Arası Kaç Km? Merkez Hava Durumu? Kırşehir Köyleri ve Merkez  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırşehirli iseniz Kırşehir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırşehirli Ünlüler arasında Merkez Kartalkaya Köyünde doğan biri var mı? Merkez Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kartalkaya, Kırşehir'in Merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Kırşehir merkezine 40 km uzaklıkta, Çiçekdağı Yozgat Yolu Üzerinde, Dulkadirli ve Akaçakent istikametindedir.

Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi mevcut olup kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.